Ondanks dat 2020 niet bepaald de geschiedenisboeken ingaat als een memorabel jaar en ook 2021 voor een ieder in het teken zal staan van aanpassingen, uitdagingen en doorzetten, kijken wij toch reikhalzend uit naar wat komen gaat!

 Vlak na afgelopen zomer vroeg het management van L3 mij om een bijdrage te leveren aan het bouwen van een prachtig nieuw product. Hier hoefde ik niet lang over na te denken! Kortgezegd kwam het  verzoek neer op het meewerken aan het creëren van de naamsbekendheid en meehelpen met het ontwikkelen van de marketing- en salesstrategie, waarbij laatstgenoemde met name aandacht behoefte. Een constructief overleg met alle betrokken partijen volgde, evenals het besluit de naam van het product te onderwerpen aan een verandering. De verouderde naam dekte immers niet langer de lading; Prodis werd L3online.com!

‘Een Leven Lang Leren’, oftewel: L3. Aan dit thema, enige tijd geleden gelanceerd vanuit de Haagse politiek, hebben wij bij L3 op grote schaal invulling gegeven. De ‘.com’ extensie verklapt de internationale allure. Tel daarbij een volledig online aanbod op en een uniek product is op de markt gebracht! Enorm veel tijd en energie staken we in de brand awareness. Hoe positioneren wij dit product optimaal? Hoe positioneren wij de partners die wij gekoppeld hebben aan onze dienst. Vragen die best aardig te beantwoorden bleken.

Met trots kunnen we nu zeggen dat er een krachtig, nieuw merk staat! Een merk met een duidelijke missie, een merk met een duidelijke visie. Na het finetunen van de techniek en het optimaliseren van het systeem, restte het ontwerpen van een prachtig nieuw logo en het schrijven van de content, dit alles gekoppeld aan een prachtig nieuwe website; www.L3online.com.

Met innovaties en veranderingen zijn altijd mensen gemoeid. Wanneer mensen willen innoveren, staan zij ook open voor bij- en omscholing, het verhogen van hun eigen educatieniveau en het investeren in opleidingen. Ondernemers en organisaties kiezen voor educatie in alle mogelijke vormen. Wij staan volledig klaar om service te bieden aan diegenen die moeten, willen en kunnen veranderen.

Een ding staat vast; Ook in 2021 is het thema een Leven Lang Leren!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marketing Communicatie en Sales L3online.com