Pakketten

Als je met L3online.com aan de slag gaat, kun je zelf bepalen welke service je wilt afnemen. We hebben hiervoor een aantal pakketten ontwikkeld. Zo kan het zijn dat wij voor jullie alleen het aanbod van trainingen en cursussen uploaden binnen jullie eigen portal, standaard opgeleverd in jullie eigen huisstijl. Maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere werkzaamheden rondom deze opleidingen door ons te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het integreren van jullie interne opleidingsaanbod of het maken van een koppeling met jullie personeelsinformatiesysteem, zoals bijvoorbeeld AFAS.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn zo ingericht dat we voor elke wens en behoefte een passende oplossing kunnen aanbieden. Uiteraard helpen we jou bij de implementatie van het platform en het passend te maken binnen jullie huidige infrastructuur. Dit bestaat uit de volgende onderdelen;

  • Implementatie opleidingscatalogus
  • Aanpassen Look and Feel aan jullie eigen huisstijl
  • Koppelingen met personeelsinformatiesysteem (bv. AFAS)

L3online pakketten

Pakket L1 | "A Little Bit of Help"

Het pakket “a little bit of help” is het instapmodel van L3online.com. Wij helpen je bij de opstart en verder kun je zelf aan de slag met het platform.

Pakket L2 | "With Some Help"

Het pakket “with some help” is het tweede model van L3online.com. Naast de opstart nemen wij in dit model een aantal van de werkzaamheden voor je uit handen.

Pakket L3 | "Full Pull Relaxing"

Het pakket “Full Pull Relaxing” is het All Inclusive Pakket van L3online.com. In dit model nemen wij alle werkzaamheden uit handen.

 

Wil je meer weten over de verschillende pakketten?

Neem contact op

Downloads
  • Uitbreidingsmogelijkheden Pakketten L3online.com

    Bekijk hier het complete overzicht hoe je stap voor stap jouw online leerplatform kan uitbreiden tot een complete academy voor jouw organisatie. 

    Download