Over L3online.com

L3online.com is een online platform met het meest complete en onafhankelijke aanbod van trainingen en opleidingen voor jouw organisatie. Het platform ondersteunt organisaties en medewerkers bij het aanbieden, reserveren en afhandelen van interne en externe opleidingen. En het wordt aangeboden in de huisstijl van jouw eigen organisatie, waardoor het echt jullie platform is. 


Al ruim 25 jaar Education as a Service

L3online geschiedenis

L3online.com is nieuwe naam van Prodis. Prodis bestaat al sinds 1994. In dat jaar is het bedrijf begonnen als de Cursuswinkel in Eindhoven. In deze fysieke winkel was informatie te krijgen over tal van cursussen op het gebied van management, automatisering, logistiek, marketing en personeelszaken, voor alle opleidingsniveaus. De Cursuswinkel werkte als een soort reisbureau: de winkel bood informatie, klanten konden zich laten adviseren door professionele opleidingsadviseurs en de Cursuswinkel regelde vervolgens de inschrijving bij de uitgekozen cursus. 

Deze werkwijze heeft eigenlijk altijd centraal gestaan tijdens ons bestaan. We zetten ons al ruim 25 jaar in om organisaties te helpen in het aanbieden van opleidingen en cursussen aan medewerkers. En dit blijven we nu als L3online.com nog steeds doen, maar dan via een gloednieuw, innovatief en heel gebruiksvriendelijk platform.


Het resultaat van samenwerken met L3online.com

Ontzorging en Efficiency

Met L3online.com kun je efficiënter plannen, is opleidingsdata op ieder moment beschikbaar voor je medewerkers en komt het budget niet in gevaar. L3online.com kan daarbij ook de gehele administratie rondom de opleidingen overnemen.Hierdoor kan de HR afdeling zich bezighouden met andere werkzaamheden. 

Maatwerk

Het online platform van L3online.com wordt aangeboden in jullie eigen huisstijl. Dit geeft herkenbaarheid voor de medewerkers. Daarnaast kunnen ook jullie eigen interne opleidingen, online trainingen en e-learningmodules aan het platform toegevoegd worden. Echt jullie eigen platform dus!

Besparing

De praktijk heeft uitgewezen dat de kosten van het gebruik van L3online.com nog geen 50% bedragen van de oorspronkelijke kosten, waarbij onafhankelijkheid, transparantie en efficiëntie worden gewaarborgd!