Als organisatie is het van belang om je medewerkers te blijven sturen, te laten ontwikkelen en in sommige gevallen zelfs te scholen. Wanneer deze elementen ontbreken is het een gegeven dat uitstroom toeneemt, het ziekteverzuim hoger wordt en ontevredenheid binnen de organisatie zijn weg begint te vinden. Het openstellen van een leerportaal kan helpen om dit te voorkomen. Alleen blijft dan de vraag of jouw medewerkers er daadwerkelijk iets mee opschieten?

L3online.com is een platform dat een leeromgeving voor bedrijven en organisaties versimpelt, kosten bespaart en werk uit handen neemt van de HR-afdeling. Het boeken en afhandelen van opleidingen en cursussen vraagt veel tijd, energie en soms ook ergernis. L3online kan deze drempels in zijn geheel wegnemen door de gehele administratie van organisaties over te nemen.

Blijft de vraag: Hoe en wat gaan mijn mensen dan leren, scholen en ontwikkelen?

Samenwerking MyTalentBoard  

logoMTB 

L3online is trots te mogen melden dat er een partnership is met MyTalentBoard van BOOST&Co. MyTalentBoard is een SAAS platform dat afrekent met onsamenhangende tools en instrumenten voor Talent Management. MyTalentBoard maakt het vinden, boeien én binden van medewerkers een stuk eenvoudiger!

Gebruik levert enorme besparingen op voor uitgaven aan Talent Management én vergroot medewerkers- en klanttevredenheid. MyTalentBoard wordt gebruikt door leerlingen, studenten, werkzoekenden, werkenden én werkgevers.

De tool legt vrij snel en simpel haarfijn bloot waar kansen en mogelijkheden liggen. Aan de hand van een assessment worden direct de vaardigheden vastgelegd waar jouw medewerkers energie van krijgen. Vaardigheden die intern wellicht niet duidelijk zijn of niet eerder besproken.MyTalentBoard denkt niet in kleuren of vakjes en hokjes, maar in kansen. Van een zeven een negen maken is makkelijker dan van een drie een zes. Waarom zou je dan energie steken in een opleiding waar de student of cursist juist geen energie van krijgt?

Meten is weten is een term die naadloos aansluit op de visie en diensten die MyTalentBoard aanbiedt. Hierdoor is het als organisatie allereerst vrij makkelijk om intern te scouten naar talent. Daarnaast is het eenvoudig te bepalen welke leerdoelen individuen als traject in moeten gaan en is het duidelijk welke competenties je als organisatie niet in huis hebt.

Binnen het L3online platform is het mogelijk om via een upgrade ook MyTalentBoard te koppelen. Hiermee is de medewerker te volgen in zijn of haar ontwikkeling, te sturen in keuzes en is het nog veel makkelijker om een loopbaanpad uit te stippelen.

In een demo laten wij je graag zien wat de mogelijkheden van deze unieke samenwerking voor jouw organisatie kunnen betekenen. Vrijblijvend en geheel transparant.

Bekijk Video

MTB L3online samenwerking video

Laten we kennismaken!